28 Mart 2011 Pazartesi

Minnoşumuz Doğurdu

İş yerimizin sevimli, taptatlı kedisi minnoşumuz doğurdu, tam tamına sekiz yavrusu var.Öyle minik öyle savunmasızlar ki insan eline almaya korkuyor.Artık öğle tatilllerinde işimiz minnoşun bol bol yemesini sağlamak ve yavruları seyretmek:)))


11 yorum:

  1. gözünaydın minnoş:))))))))) çok şeker bunlar bi kerede bnm balkona yavruladılr çekyatın içine:)))

    YanıtlaSil
  2. mavim ne yaptın kedicikleri, biraz büyüyene kadar bekleseydin.

    YanıtlaSil
  3. baya bi baktık ablacım 6 tane yavruydu ikisi ölmüş çekyatın altında digerleride baya bi büyüdü annesi bizi düşmen sanıyodu yanlarına bile yantştırmıyodu ..gecleri balkonun kapı camına patileriyle vuruyordu eşim korkuyodu valla:D:D sonra bi gün erkek kardeşim götürüdü yavrulardan biri bakmak için pire varmış kaşına kaşına geri getiridi annesi nerdeyse bi kaplan edasıyla saldırdı bizelere:D:D sonrada toplanıp gitmişler bi helallık bile istemeden:D:D aynen böyle ablacım sizin kedcikler nasıl

    YanıtlaSil
  4. mavim bizim kedi insanlara çok alışık, yoksa yavrular büyüyene kadar anne gedi asla göstermezmiş.Biz yavruları elimize alıyoruz hiç tepki vermiyor.

    YanıtlaSil
  5. Hayırlı uğurlu olsun blogun. İlk yorumumu bu en sevdiğim hayvancıklar için yazayım:)) O kadar kedi besledim, hiç yedi tane doğuranını görmemiştim:)) Çok şekerler. Elektrik çarpılmasınlar da...

    YanıtlaSil
  6. evet bunu ben de duymuştum, 7tane birden yavru nadir rastlanır bir durummuş.
    İyi dilekleriniz için teşekkürler...

    YanıtlaSil
  7. ayy çok tatlılar.çok fazla doğurmuş nasıl büyütecek acaba..kıyamam onlara ben...
    sevğiler..

    YanıtlaSil
  8. sormayın yarını iple çekiyorum onları görmek için.

    YanıtlaSil
  9. çok tatlılar maşallah. bizim bi sokak kedimiz vardı eskiden , iki defa üst üste 7 şer doğurdu üstelik hepsini de eve tek tek taşıdı :) ev hayvanat bahçesi gibiydi. perdelerin tepesinde sallananlar, kanepelerin tepesinde yakalamacılık oynayanlar, ütü masasından kayanlar :)))

    YanıtlaSil
  10. çok sevimli hayvanlar ama 7 kedi zor tabii.

    YanıtlaSil
  11. pek minnak bunlar:)))) çok tatlılarmış...
    biz evde beslediğimiz için oğluşumuzu kısırlaştırdık...

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...