21 Mart 2011 Pazartesi

Kumaş Boyama Örtü

Bordo tafta kumaş üzerine kumaş boyaları ile boyadığım kare örtü. 6-7 sene önce kumaş boyama kursuna giderken yapmıştım. Gölgelendirmeler, inci beyazı ile tamamen boyadıktan sonra ve boya ıslakken yapılıyor, o yüzden çok kolay.
kumaş boyama örtü2

kumaş boyama desenleri












kumaş boyama2

kumaş boyama çalışmaları1


4 yorum:

  1. Vayyyy diye bir ses çıktı ağzımdan :) Çok güzel. Renkler ne kadar kibar. Resmin büyük halini de dikkatle inceledim, ne özenli bir çalışma. Ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  2. yine harika bir çalışma olmuş, kumaşla çiçeklerin rengi uyum içinde ellerine saglık..bir şey sormak istiyorum ben beyaz bir yastık kılıfına elimde olan bir çizimi yapmak istiyorum. Kumaş boyamanın püf noktası nedir noblessem ne almalıyım, malzemeleri söyleyebilirmisin?

    YanıtlaSil
  3. aslıcım önce kumaşının cinsi nedir?yukarıdaki gibi tafta kumaşlara parlak renkler yakışıyor.Mat renkleri de seçebilirsin tabii.Mat renklerde pebeo marka, yaldızlı parlak renklerde art deco çok iyidir.Desen nasıl?Çiçekse gölge yapmak gerek.Benim mısır desenli yastık gibi bir desense ten rengini boyarken hafif bir gölgelendirme yapmak gerek.Boyaması daha kolay.

    YanıtlaSil
  4. Excellent web site you've got here.. It's
    difficult to find good quality writing like yours nowadays.
    I honestly appreciate people like you! Take care!

    !
    http://aparmentreviews.webs.com/
    Feel free to surf my blog - apartment review

    YanıtlaSil

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...