28 Mart 2012 Çarşamba

Patchwork Lale Yastık

Bu bloğun adını bilmiyorum ama bana laleyi çağrıştırdığı için böyle bir isim koydum.Bu yastığı  da bir önceki postta paylaştığım kırlentle birlikte kesip, hazırlamıştım.Yine tafta kumaşla elde dikip, gümüş rengi simli iplikle yorganlamasını yaptım.Beğeninize sunulur.....

kırkyama kırlent

patchwork örnekleri

kırkyama yastık

34 yorum:

  1. Bu yastıkta siyah renk daha fazla kullanılmış, çok beğendim Noblessem, renk uyumu modeli çok güzel ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  2. çok hoş evet gerçekten laleyi anımsatıyo,,simli ip dikiş ayrıntısını cok sevdim emeğine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  3. Sevgili Noblesse, bir önceki yastıkla çok güzel bir kombin olacak bu yastık. Çok şık olmuş. Eline sağlık.

    YanıtlaSil
  4. Sehr schönes Kissen!
    ♥Crissi♥

    YanıtlaSil
  5. Pudra gibi yumuşacık olmuş renkleri, ellerine sağlık canım...

    YanıtlaSil
  6. Ellerine sağlık şeker yine çok güzel olmuş bu işinde. Bu arada yorganlama dediğin dışarıdan görülen dikişler mi oluyor?

    YanıtlaSil
  7. Çok güzel görünüyor.ellerine sağlık..

    YanıtlaSil
  8. çok güzel olmuş, ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  9. Bu yastık da çok hoş olmuş, eline sağlık.

    YanıtlaSil
  10. çok güzel,ellerine sağlık,

    YanıtlaSil
  11. çok güzel, ellerinize sağlık:)

    YanıtlaSil
  12. Cok güzel yastiklar ellerine saglik,sabiR isteyen bir emek,bir kac kere denedim malesef sabir edemedim.sEVGILER

    YanıtlaSil
  13. Güzel olmuş canım ellerine sağlık.Bu da ayrı bir sanat.Sevgiler :)

    YanıtlaSil
  14. Çok hoş olmuş bu yastıkta.Çok başarılı,ellerinize sağlık:)))

    YanıtlaSil
  15. Yakışan bir isim seçmişsin Noblessem. Ellerine sağlık, yine çok beğendim:)
    Sevgiyle kal, daima...

    YanıtlaSil
  16. ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΟ!!!ΜΠΡΑΒΟ!!
    ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ!! ΦΙΛΙΑ!!!

    YanıtlaSil
  17. teşekkürler hepinize:)))aslıcım aslında siyah değil, lacivert kullandım.dilekcim yorganlama alttaki elyafla birlikte kumaşın kumaşın teğel dikişi ile dikilmesi.

    YanıtlaSil
  18. sürekli patchwork yapan bir annenin kızıyım ama cesaret edemiyorum;)) yastıklar (bir önceki ve bu) tek kelimeyle harika, eline sağlık noblessecim. iyi günlerde kullan.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  19. Amiga,una maravilla,preciosos los almohadones,me encantan.Besitos

    YanıtlaSil
  20. Un cojin precioso, muy bonito.
    Besos desde España

    YanıtlaSil
  21. Adorei esses pontinhos tão caprichados,parabéns bjim

    YanıtlaSil
  22. Laleleri ben de severim,tasarım güzel olmuş,ellerine sağlık.
    Sevgiler:)

    YanıtlaSil
  23. OI MIGUXA, PASSEI PARA AGRADECER A VISITINHA E POR SEGUIRES MEU BLOG.
    SEU BLOG É MUITO BONITO,NOSSA, QUE CAPRICHO NOS SEUS TRABALHOS!!!
    AMEI UM CACHECOL QUE VOCE POSTOU NO DIA 3 DE FEVEREIRO DE 2012, MARAVILHOSO!!
    BJUS E VOLTE SEMPRE

    YanıtlaSil
  24. ooooo lalelerden gidiyoruz bu ara,bu da en az diğeri kadar güzel,ne yapsan güzel ablacığım devam.

    YanıtlaSil
  25. Noblesim geldimmm.evhome.blogspota bak diktiklerime.güzel yorumlarını bekliyorum

    YanıtlaSil
  26. patchworkemi başlasamki harikasın ellerine sağlık :)

    YanıtlaSil
  27. Ellerinize sağlık,harika olmuş...

    YanıtlaSil
  28. YOUR TALENT IS AMAZING MY DEAR..
    lots OF Love ~

    YanıtlaSil
  29. diğer çalışmalarınız gibi bu da çok güzel olmuş ellerinize sağlık.

    YanıtlaSil
  30. hayatim sen de benim kumanda panelimde gorunmuyorsun cogu arkadasim gibi ....ama kirlentlerine bayildim,ne guzel olmuslar ellerine saglik,sevgilerle.

    YanıtlaSil
  31. Kırlentlere bayıldım. Renkler çok uyumlu olmuş..

    YanıtlaSil
  32. Ben de bir ara Patchwork`e meraklıydım, o dönemde buna benzer bir yastık dikmiştim:)
    Ellerinize sağlık, zahmetli iş:)

    YanıtlaSil